Duurzame & gestroomlijnde oplossingen

Zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u zelf duurzame energie op voor uw woning! Zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd, zetten zonne-energie namelijk om in elektriciteit. Deze kunt u vervolgens gebruiken voor uw elektrische apparaten in huis. De panelen worden geplaatst op het dak, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de stand van de zon zodat u het maximale rendement uit uw zonnepanelen kan halen. Omdat wij je willen verzekeren van een duurzaam én kwalitatief systeem kiezen wij voor de zonnepanelen van DMEGC en SolarEdge. Beide merken hebben hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

DMEGC zonnepanelen

Een van de grote voordelen van DMEGC is dat ze de productie van de cellen voor de panelen in eigen beheer hebben. Er worden vier keer meer cellen geproduceerd dan nodig is, zodat alleen de beste cellen gebruikt worden voor in de panelen. Het voordeel hiervan is dat ze de hele productielijn kunnen monitoren, borgen en optimaliseren.

Hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel meegaat. En dat is beter voor het milieu en voor degene die in het paneel geïnvesteerd heeft.

Voordelen:

–           Constante kwaliteit

–           Echt zwarte cellen

–           Focus op kwaliteit en duurzaamheid

dmegc
solaredge

Solaredge omvormers & optimizers

Met de omvormers en power optimizers van SolarEdge haal je maximaal vermogen uit je zonnepanelen. De power optimizers zorgen ervoor dat elk paneel optimaal presteert en met het monitoringsplatform houd je de prestaties van je systeem gemakkelijk in de gaten.

Het SolarEdge systeem kun je in de toekomst in alle vrijheid uitbreiden met bijvoorbeeld smart energy oplossingen.

Voordelen:

–           Maximaal vermogen uit je zonnepanelen

–           Gratis monitoring via PC, tablet of smartphone

–           Gemakkelijk uit te breiden

–           Storingen op paneelniveau worden sneller achterhaald

mONTAGESYSTEMEN

Wanneer je kiest voor zonnepanelen denk je misschien niet meteen aan de bevestiging van het systeem op je dak, totdat je ontdekt welke keuzes er allemaal zijn! Want een goede en professionele bevestiging van jouw zonnepanelen draagt bij aan de levensduur en het rendement van jouw systeem.

Daarnaast wil je natuurlijk de mooiste oplossing voor op jouw dak. Daarom kiezen wij voor de montagesystemen van Aelex op schuine daken en het montagesysteem van Esdec voor op platte daken. Met het inleg-montagesysteem van Aelex plaatsen we de zonnepanelen in een super strak systeem op of in jouw dak. Zo voorzien we jou van de mooiste en beste oplossing voor jouw dak.

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag.